startMedSol

Munkanapokon 8-20 óra között elérhető ügyfélszolgálatunk előfizetéssel rendelkező Ügyfeleink számára: +36 30 624 4475

Azok a kedves érdeklődők akik még nem ügyfeleink kérjük írjanak a startmedsol@paninform.hu e-mail címre vagy töltsék ki igényfelmérő űrlapunkat.

Az e-MedSol termékcsalád legújabb tagja, a startMedSol egy magánorvosok számára kifejlesztett informatikai rendszer, ami a mindennapi feladatokon kívül (vényírás, ellátási dokumentáció) biztosítja az EESZT-hez való csatlakozást, és akár az elektronikus időpontfoglalást is lehetővé teszi.

Október 1-től új funkcióval bővült a startMedSol: elérhetővé vált az integrált számlázó funkció, ami gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a számlakiállítást. 2021 január 1-től minden páciens részére számlát kell majd kiállítani, érdemes időben felkészülni rá!

Hogyan tudja megkönnyíteni a startMedSol az Ön munkáját?

  • EESZT csatlakozás: a startMedSol használatával Ön eleget tehet az EESZT-hez való csatlakozás törvényi kötelezettségének.
  • Ellátási dokumentáció: állítsa ki a szükséges dokumentumokat a gyakorlatának megfelelő, paraméterezhető űrlapok segítségével, és kövesse egy helyen a betegek előéletét. Készítsen a praxisának megfelelő online arculatot és betegdokumentációt, szabványos beutalókat, vizsgálatkéréseket, vényeket, egyszerűen és gyorsan.
  • A vizsgálatokat gyorsíthatja, hogy a páciensek mar a találkozás előtt megadhatják a kezelőorvos által kívánt élettani adataikat.
  • Előjegyzés, naptárkezelés: engedélyezheti az elektronikus időpontfoglalást betegei részére, vagy Ön is foglalhat nekik időpontot más szakrendelésre, további vizsgálatok céljából.
  • Praxisok kezelése: minden praxis önálló betegkörrel, saját előjegyzési naptárral és űrlapokkal rendelkezik a rendszerben, de a készleteik közösen kezelhetők.

Mit érdemes még tudni a startMedSol-ról?

A szoftver egy belső kommunikációs felületet is tartalmaz, amin keresztül a praxis tulajdonosa a gyógyászati eszközök készítőivel és a beszállítókkal (fogtechnikus, optikus, segéd-eszköz gyártók) kommunikálhat. A megoldás felhő alapú, a mögöttes infrastruktúra folyamatosan rendelkezésre áll, illetéktelen hozzáférés ellen szoftveres és hardveres védelmet biztosítunk, nincs adatvesztés, és mindezt beruházás nélkül. Megfelel a biztonsági követelményeknek; kétfaktoros azonosítás, titkosított adatcsatorna, e-személyivel történő bejelentkezés.

 

Videó bemutató

Végfelhasználói Licencszerződés

További információkért és a szoftver megrendeléséhez keresse szakértőinket a startmedsol@paninform.hu e-mail címen!