startMedSol

A startMedSol, mint ÁEEK által akkreditált medikai szoftver lehetőséget nyújt a magánorvosi praxis EESZT-hez való csatlakoztatására, a betegadminisztrációs igényének ellátására. Az ellátás során, csomagválasztástól függően a szoftver képes az alap feladatok elvégzésétől kezdve a komplex megoldások (időpont egyeztetés, számlázási program illesztése,...stb.) nyújtására.
Érdeklődés

startMedsol

A StarMedSol, mint ÁEEK által akkreditált medikai szoftver lehetőséget nyújt a magánorvosi praxis EESZT-hez való csatlakoztatására, a betegadminisztrációs igényének ellátására. Az ellátás során, csomagválasztástól függően a szoftver képes az alap feladatok elvégzésétől kezdve a komplex megoldások (időpont egyeztetés, számlázási program illesztése,...stb.) nyújtására.
Érdeklődés

 

Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi informatika területén, ahol Magyarországon piacvezető szerepet tölt be. Az T-Systems Zrt., mint anyavállalat szakmai és kapcsolati támogatásával, szervezeti felépítésünknek köszönhetően,  a Pan-Inform Kft.-ben nagyobb figyelmet tudunk fordítani a folyamatban lévő megbízásokra, gyorsabban és rugalmasabban tudunk reagálni a piac és az ügyfelek igényeire, amit a fejlesztési folyamatok felgyorsításával és nagy létszámú, magasan képzett, hatékony támogató csapatunkkal tudunk megvalósítani. Cégünk az innováció terén is az élen jár, számunkra a tudás és a kreativitás kiemelkedő fontosságú.

A vállalat egészségügyi portfóliójában az intézményközi kommunikációtól az integrált egészségügyi gazdasági rendszeren át az mHealth-ig, a megoldások széles választéka megtalálható. Termékeinket sok éves egészségügyi informatikai tapasztalatunkra építve, az aktuális jogszabályoknak és GDPR követelményeknek megfelelve fejlesztjük. Előremutató, korszerű megoldásokat nyújtunk, amelyek hatékonyan segítik az egészségügyben dolgozók munkáját, és képviselik a betegek érdekeit. Az ügyfelekkel szoros kapcsolatot tartva, fellhasználóbarát működést alakítottunk ki. Szerződéseinkben vállalunk szoftver- és jogszabálykövetést, HelpDesk szolgáltatást, valamint egyéb kiegészítő tevékenységeket, mint például készenléti szolgáltatás, tanácsadás, rendszerintegráció, bevezetés támogatás, oktatási szolgáltatások, emelt szintű üzemeltetés támogatás stb.

A termékpalettánk a T-Systems Zrt. medikai szoftvereit tartalmazza, melynek legfontosabb eleme a saját fejlesztésű MedSolution integrált kórházi informatikai rendszercsalád. e-MedSolution rendszerünket használja az ország négy orvostudományi egyeteme, de jelentősebb számban használják az ország határain kívül is, például Csehországban és Romániában, Boszniában pedig az ország négy kantonjának teljeskörű egészségügyi ellátását támogatjuk – háziorvostól az egyetemi intézményekig az e-MedSolution rendszert használják. Termékeink egyszerűen használhatók, mégis komplex intézményi és intézményközi folyamatok lefedésére alkalmasak, az EESZT-hez illeszkedő klinikai rendszerek, melyek az egészségügy minden területén megoldást nyújtanak.

 

Néhány tény rólunk

0
Ügyfél
0
EZER felhasználó
0
MILLIÓ eset évente
0
Munkatárs

MEGOLDÁSOKAT SZÁLLÍTUNK

e-MedSolution

Az e-MedSolution integrált egészségügyi informatikai rendszer termékpalettánk legnépszerűbb tagja, amely teljes mértékben webes alkalmazás, ezzel megvalósít egy komplett virtuális kórházi modellt. Magyarország vezető egészségügyi rendszereként, a legtöbb egészségügyi intézmény napi munkavégzését támogatja, továbbá egyre több külföldi intézmény is érdeklődik a működése iránt. (tovább…)

MedSol SMART

A MedSol SMART a MedSolution integrált kórházi informatikai rendszercsalád legújabb tagja. Kialakításánál elsődleges szempont egy olyan, a munkavégzést gördülékenyen támogató rendszer létrehozása volt, amelynek használata során végig a beteg marad a középpontban. (tovább…)

startMedSol

Munkanapokon 8-20 óra között elérhető ügyfélszolgálatunk előfizetéssel rendelkező Ügyfeleink számára: +36 30 624 4474

Azok a kedves érdeklődők akik még nem ügyfeleink kérjük írjanak a startmedsol@paninform.hu e-mail címre vagy töltsék ki igényfelmérő űrlapunkat.

Az e-MedSol termékcsalád legújabb tagja, a startMedSol egy magánorvosok számára kifejlesztett informatikai rendszer, ami a mindennapi feladatokon kívül (vényírás, ellátási dokumentáció) biztosítja az EESZT-hez való csatlakozást, a készletkezelést, és akár az elektronikus időpontfoglalást is lehetővé teszi. (tovább…)

GLIMS

A T-Systems által forgalmazott, belga MIPS cég által készített GLIMS (General Laboratory Information Management System) Európa legelterjedtebb laboratóriumi informatikai rendszere, amely az alapvető labordiagnosztikai feladatokon kívül több területet is lefed, mint a Mikrobiológia (Microbiology), Patológia (Anatomic patology), Transzfúziológia (Blood transfusion) és Járványtan (Epidemology). (tovább…)

HISCOM / EESZT

A HISCOM (Hospital Information System and COMmunication) fejlesztés lényege, hogy adatkapcsolatot teremt adat- és információbiztonsági szempontból kiemelt szolgáltatási terület szereplői, valamint a szolgáltatásokat igénybe vevő lakosság között. A rendszer mint alapvető infrastruktúra alkalmas arra, hogy az adott iparág szereplői különböző előre meghatározott jogosultsági szinteken információt - adatokat, folyamatelemeket - osszanak meg egymással, ezekhez hozzáférjenek, ezekből adatokat és elemzéseket nyerjenek ki. (tovább…)

MedSol Analyzer

A MedSol Analyzer az egészségügyi adatok elemzését támogató szoftver szolgáltatás, melynek célja az ügyfélnél keletkező egészségügyi és ahhoz kapcsolható adatok elemzésének teljeskörű támogatása. Megoldást nyújt az orvosi tudományos kutatások egyedi adatigényére és “real-world data” elemzésre ad lehetőséget, mely a valódi folyamatokat jobban leírja. Segítségével a meglévő, nagy mennyiségű adat szabadon, az adatvédelmi szabályoknak megfelelően lekérdezhető, az adatok elemzésével pedig eddig ismeretlen, vagy nem bizonyított összefüggések tárhatók fel. (tovább…)

Stabilitás, megbízhatóság, biztos háttér!

T-Systems Magyarország Zrt. egészségügyi megoldások kompetenciaközpontja

Népszerű modulok

Háziorvosi modul

Lehetőséget biztosít a háziorvosnak az intézménnyel való közvetlen kapcsolatra, leletek elérésére, időpont foglalásra, ezzel pedig időt és fáradságot takarít meg, és megkíméli a felhasználókat a felesleges telefonálástól.

Összesített laboreredmények

A laboratóriumi eredmények általában szigorúan a beteg jelenlegi, aktuális állapotát mutatják. A CUMLAB2 modul lehetőséget nyújt arra, hogy a beteg korábbi eredményeivel együtt tudjuk vizsgálni a most keletkezett adatokat akár grafikonos megjelenítéssel is. Szabadon szerkeszthetők az egyes extrém laboreredményeknél megjelenő figyelmeztető színek valamint lehetőség van az adatok exportálására vagy a képernyőn megjelent táblázatok nyomtatására is. Egyszerű, átlátható és jól használható kiegészítő a labor jellegű feladatokhoz.

Jogosultság

A kórházi informatikai rendszerbe integrált jogosultsági mátrix a beteg aktuális, valamint előző esetei, teljesítései alapján dönti el, hogy a felhasználó egy-egy funkciót használhat-e munkája során.

A kiértékelés során a rendszer figyelembe veszi a műveletet meghívni kívánó felhasználó szerepkörét is: orvosként, nővérként, adminisztrátorként is szabályozható a művelet engedélyezése, naplózása.

Patológia

A patológia modul a szövettani és cytológiai vizsgálatok munkafolyamatait segíti.
Más diagnosztikai munkahelyektől eltérőn a hosszas munkafolyamat miatt nem időtartományok, hanem a leletezés fázisa szerinti munkalisták találhatóak.

A pathológia munkahelyeken különösen fontos a minták kezelése, és azok követése. A rendszer több típusú belső munkalistával, minta archiválás nyilvántartásával és indítási adatok megadási lehetőségével segíti ezeket a folyamatokat.

Bizonyos munkafolyamatokra kötegelt végrehajtás is lehetséges, így nem szükséges például egyesével ’érkeztetni’ a mintákat, hanem azt egy lista alapján egyszerre elvégezhetjük.

A leletezés folyamán lehetőség van jóváhagyott és jóváhagyatlan eredmény rögzítésre illetve kiegészítő leletek készítésére is. Korábban feladott mintára kiegészítő leletezés kérhető.

A modul tartalmazza a rákregiszter jelentéshez szükséges adatok rögzítését már az orvosi munkafolyamat közben. Így a leletek elkészültével egyidőben a jelentéshez szükséges adatok is rendelkezésre állnak.

Innováció

“Kórházi” VANDA

Cégünk a szakemberhiánnyal küzdő intézmények szolgálatába állítja a Telekom virtuális asszisztensét, Vandát. A “kórházi” Vanda segítségével teljes mértékben automatizálhatóvá válik a jelenlegi telefonos időpont egyeztetési és foglalási folyamat. Vanda hétfőtől-vasárnapig, a nap 24 órájában fogadni tudja a hívásokat, beazonosítja a telefonálót, és a sikeres foglalásokat az e-MedSolution kórházi információs rendszer naptárába rögzíti. SMS-ben értesíti a telefonálót a sikeres foglalásról, emlékeztetőt küld a közelgő eseményről, és igény szerint lehetőséget biztosít az alkalom SMS alapú lemondására is. Vanda felméri továbbá az ügyfélélményt, melynek eredményét különböző riportok formájában teszi láthatóvá.

MedSol Analyzer

A kórházak, egészségügyi intézmények rendszereiben rengeteg adat kerül tárolásra, melyek rengeteg információt hordoznak magukban. A kórházi informatikai rendszerek azonban nem az adatok elemzésére szolgálnak, céljuk a kórházak napi operatív munkájának támogatása. A MedSol Analyzer-t azzal a céllal alkottuk meg, hogy áthidalja ezt a problémát, és az adatokat elérhetővé tegye az orvosi tudományos kutatások számára. Segítségével a kórházi rendszerekben együtt tárolt személyes és egészségügyi adatok, pszeudonim (álnevesített) módon válnak elérhetővé a különböző kutatási igényeket kiszolgáló adatelemző technikák számára.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, TÁMOGATÁS, TANÁCSADÁS

Támogató csapatunkban 35 kolléga dolgozik az ügyfelek elégedettségének megtartásán. Kollégáink, cégünk Budapesti, Debreceni, Szegedi és Balatonfüredi telephelyén dolgoznak. Szerződéseinkben vállalunk szoftver- és jogszabálykövetést, 5*8 órában HelpDesk szolgáltatást, távoli rendszerfelügyeletet, valamint 7*24 órában készenléti szolgáltatást. Tanácsadóink kiemelt figyelmet fordítanak ügyfeleink igényeinek pontos megismerésére, és az igények ügyfél számára legoptimálisabb megoldására. Termékeink bevezetése során fokozott támogatást nyújtunk az intézményeknek, igény szerint biztosítunk rendszergazdai és végfelhasználói oktatásokat, valamint emelt szintű üzemeltetést, helyszíni konzultációt.
Oravecz Mónika, Üzemeltetési Vezető

AGILIS FEJLESZTÉS, AHOL A MEGRENDELŐ IS CSAPATTAG

Fejlesztő csapatunkban közel félszáz kolléga dolgozik azon, hogy termékeink használatával a betegellátás folyamata biztonságossá, az egészségügyi személyzet munkája pedig hatékonnyá váljon. Fokozott figyelmet fordítunk rá, hogy a gyakran és gyorsan változó jogszabályi környezetben a működés naprakész legyen - agilis módszertan szerint dolgozunk, így akár kéthetente tudunk új verziókat szállítani. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink egyedi igényeire megtaláljuk a megfelelő megoldást, az intézményi adatokból a napi működést támogató információt állítsunk elő, továbbá felkutassuk és bemutassuk az egészségügyi informatikában rejlő lehetőségeket új, innovatív megoldásokon keresztül.
Szőllőssy Gyula, Fejlesztés Vezető

Menedzsment

Somogyi Tamás

Ügyvezető igazgató

Keszthelyi László

Műszaki igazgató

Nagy Zoltán

Gazdasági igazgató

Oravecz Mónika

Üzemeltetési Vezető

Szőllőssy Gyula

Fejlesztés Vezető

Somogyi Tamás

Ügyvezető igazgató

Szőllőssy Gyula

Fejlesztési igazgató

Keszthelyi László

Innovációs igazgató

Nagy Zoltán

Gazdasági igazgató

Oravecz Mónika

Üzemeltetési igazgató