COVID-19 – Adatszolgáltatás

A COVID-19 kihívásra válaszok az e-MedSolutiontól

Adatszolgáltatás

 

A gyors reagáláshoz szükséges, hogy megfelelő adatok álljanak rendelkezésre, és ezek előállítása lehetőleg ne vegyen el sok időt a betegellátástól.

Az e-MedSolution űrlap technológiájának köszönhetőn a plusz adatok rögzítése külön fejlesztés nélkül a helyi informatika segítségével megoldható.

Az egységes adatbekérőkre az e-MedSolution támogató csapata elkészíti a formanyomtatványt, és az intézetek részére központilag elérhetővé teszik. Ilyenkor a rendszer import funkciójával implementálhatja mindenki a maga struktúrája szerint az adatbekérőt.

A speciális formanyomtatványok a többi nyomtatványtól elkülönítve közvetlenül elérhetők, bevitelük gyors billentyűhöz köthető.

A sürgősségi ellátásnál ezek rögzítésére még az orvoshoz kerülés előtt szükség lehet, ezért a TRIAGE-hoz kapcsolódó speciális műveletek között megjelennek ezek az űrlapok is.

Az űrlapokon rögzített adatokra intézetben definiálható módon lekérések készíthetők.

Az e-MedSolutionben a riportolást listázások és statisztikák segítik. Csak a fekvőbeteg ellátással kapcsolatban több mint 50 riport található a rendszerben.